Uvjeti poslovanja

Sigurnost djelatnika

« STUDIO JELLY » zadržava pravo udaljiti djelatnika Tvrtke s lokacije, ukoliko zaključi da je upitna sigurnost djelatnika.

Plaćanje

« STUDIO JELLY » izdaje račun nakon svakog obavljenog posla, a u prethodno dogovorenim terminima s Klijentom (dnevno, tjedno, mjesečno).

Reklamacije

U slučaju da nije zadovoljan obavljenim poslom, Klijent o tome mora obavijestiti Tvrtku unutar 6 sati nakon završetka poslova čišćenja. Ukoliko nije naveden valjan razlog za kasno obavještavanje za bilo kakav oblik prigovora, Tvrtka ne može prihvatiti pritužbu javljenu nakon 6 sati od obavljenog posla. U slučaju prigovora, Klijent će omogućiti Tvrtki da pošalje djelatnika na istu lokaciju, te da završi posao na zadovoljstvo Klijenta. « STUDIO JELLY » zadržava pravo oslobađanja od odgovornosti za nedovršen posao u slučaju da čišćenje nije završeno zbog manjka tople vode ili nedostatka struje.

Štete

S obzirom na prirodu našeg posla, nezgode se događaju. Ukoliko nastane šteta uzrokovana radom naše/-g djelatnice/-ka, molimo da nas se obavijesti unutar 6 sati nakon završetka poslova čišćenja. U protivnom ne možemo garantirati nadoknadu štete.

Odgoda termina čišćenja

Klijent smije otkazati termin čišćenja, ali isto mora napraviti najmanje 12 sati prije dogovorenog termina. Klijent se obvezuje platiti dogovorenu cijenu, ukoliko prekasno odgodi ili otkaže termin čišćenja, odnosno unutar 12 sati od dogovorenog termina. Klijent se također obvezuje platiti dogovorenu cijenu u slučaju nemogućnosti ulaska djelatnika Tvrtke u prostorije predviđene za čišćenje (u slučaju da nikoga nema da otvori vrata ili problema s ključevima u vlasništvu Klijenta).